ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ

ΔΟΜΗ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Z
Ομοιογενή τμήματα 6 – 8 ατόμων
Z
Υψηλό επίπεδο οργάνωσης και ελέγχου
Z
Πρόγραμμα διαγωνισμάτων και εκδηλώσεων από την αρχή της χρονιάς
Z
Χρονοδιαγράμματα ύλης από την αρχή της χρονιάς
Διδακτική Υπεροχή | Proετοιμάζω
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

Z

Προσομοίωση των συνθηκών Πανελληνίων εξετάσεων – Αναβαθμίζουμε την αξία των διαγωνισμάτων

Z
3 Κύκλοι για την A’,B’,Γ’ Λυκείου και ΕΠΑ.Λ.
Z
2 Κύκλοι για Γυμνάσια
Z
Πληθώρα κριτηρίων αξιολόγησης & online quiz

ΕΚΔΟΣΕΙΣ Proετοιμάζω

Βιβλία και σημειώσεις, προϊόντα της πολύχρονης εμπειρίας των καθηγητών που ανανεώνονται και εξελίσσονται συνεχώς.

Όλο το υλικό παρέχεται από το φροντιστήριο και συμπεριλαμβάνεται στα δίδακτρα, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις πέραν των διδάκτρων.

ΓΟΝΕΙΣ

Z

Τακτικές και προγραμματισμένες, στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού, συναντήσεις με τους καθηγητές για την ενημέρωση και την πρόοδο των παιδιών.

Z

Ηλεκτρονική ενημέρωση μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα του Proετοιμάζω για τους βαθμούς και τις επιδόσεις των παιδιών, τις απουσίες τους από τα μαθήματα καθώς και για τις εκδηλώσεις του φροντιστηρίου.

Z

Η συνεργασία με τους γονείς και η διαρκής ανατροφοδότηση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ευόδωση του εκπαιδευτικού μας έργου και θεμέλιο λίθο στη δημιουργία του αισθήματος «κοινότητας» και «ομάδας» που αναπτύσσεται ανάμεσα στο Σπίτι και το Φροντιστήριο.

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης | Proετοιμάζω

Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΝΤΟΡΑ

(Σύμβουλος – Καθοδηγητής)
Z

Εξατομικευμένη καθοδήγηση για μελέτη

Z

Προσωπικό πρόγραμμα διαβάσματος και brain hacks για αποδοτικότερη μελέτη

Z

Πρόγραμμα διαχείρισης άγχους και χρόνου, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή

Z

Υποστήριξη των μαθητών για την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων

Z

Ενδυνάμωση για απόδοση στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους

Z

Κάλυψη κενών μέσα από την επίλυση αποριών

Z

Εμψύχωση και καθοδήγηση για να διαχειριστούν οι μαθητές τις προκλήσεις που αναδύονται παίζοντας ενεργητικό ρόλο (αυτορρύθμιση)

Z

Ανάπτυξη ήπιων δεξιοτήτων (επικοινωνία, συνεργασία, ηγετικές ικανότητες)

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης | Proετοιμάζω

ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Πρόγραμμα μελέτης διαχείρισης χρόνου & ατομικά ραντεβού

Πρόγραμμα μελέτης διαχείρισης χρόνου & ατομικά ραντεβού

Ένα ειδικά δομημένο πρόγραμμα για το πώς αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες αναφορικά με την έλλειψη χρόνου, τη σωστή κατανομή του και τον προγραμματισμό της μελέτης ώστε να πετύχουμε τις καλύτερες επιδόσεις στα μαθήματα.

Με απλή μεθοδολογία και έξυπνες τεχνικές, ο μαθητής μαθαίνει να οργανώνει αποδοτικά το χρόνο και το διάβασμά του (τρόπος μάθησης, ζώνη μελέτης, ύπνος, διατροφή, χρονοδιάγραμμα, τεχνικές διαβάσματος).

Ψυχολόγος

Στα Φροντιστήρια Proετοιμάζω, σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, θεωρούμε πως η ενίσχυση της ψυχικής υγείας και της εκπαίδευσης είναι το καταφύγιο που θα μας βοηθήσει να δούμε τον κόσμο με μια αισιόδοξη οπτική και θα μας βγάλει από αδιέξοδα.  Γι’ αυτό, σε συνεργασία με ειδική Ψυχολόγο, οργανώσαμε για πρώτη φορά ένα διαδραστικό διάλογο για όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του φροντιστηρίου μας.

Στέλλα Αργυρίου Ψυχολόγος

Η Στέλλα Αργυρίου εργάζεται ως Ψυχολόγος από το 2005, με εξειδίκευση στην Εκπαιδευτική και Εξελικτική Ψυχολογία, ενώ η διπλωματική της εργασία αφορά στις διατροφικές διαταραχές στην εφηβεία και στη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία. Από το 2014, είναι υπεύθυνη της ομάδας ψυχολόγων στις «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», μιας δράσης που στοχεύει στο να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού.

Αρθρογραφεί συστηματικά σε εφημερίδες, περιοδικά και γνωστές ιστοσελίδες ιατρικού και κοινωνικού περιεχομένου, και έχει εβδομαδιαίες τηλεοπτικές εμφανίσεις σε διάφορα μέσα ενημερωτικού – ειδησεογραφικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Μεταφορά Μαθητών

Το Φροντιστήριο Proετοιμάζω ανοίγει τις πόρτες του και περιμένει πλέον κάθε μαθητή και μαθήτρια του Ευόσμου και της ευρύτερης περιοχής.

Μεταφορά μαθητών
Μεταφορά μαθητών
My Proετοιμάζω