ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

Διευθυντής Σπουδών - Καθηγητής Μαθηματικός

Ο Παπαθανασίου Νίκος, ακαδημαϊκός υπεύθυνος στα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Proετοιμάζω στον Εύοσμο στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Μαθηματικών  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έχοντας εκπονήσει πλήθος εργασιών και δημοσιεύσεων.

Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων σχετικά με την διδακτική των μαθηματικών, καθώς και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, εδώ και 8 συναπτά έτη, ως καθηγητής μέσης εκπαίδευσης και ως υπεύθυνος φροντιστηριακής μονάδας, διδάσκοντας το γνωστικό αντικείμενο των Μαθηματικών, συγγράφοντας παράλληλα μεγάλο πλήθος φροντιστηριακών βοηθημάτων.

Από τα θρανία του έχουν περάσει πάνω από 800 μαθητές στα χρόνια που ασκεί το λειτούργημα του εκπαιδευτικού, αναγνωρίζοντας όλοι το πάθος και την διψά που τον  χαρακτηρίζει για την μεταλαμπάδευση της γνώσης στους αυριανούς επιστήμονες της χώρας.

Contact info: T. 6946.034738 | nickpapatha@gmail.com

Δρ ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δρ ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διευθυντής Σπουδών - Καθηγητής Φιλόλογος & Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

Ο  Δρ Παναγιώτης Παππάς, ακαδημαϊκός υπεύθυνος στα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Proετοιμάζω στον Εύοσμο στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου και αναγορεύτηκε Διδάκτωρ, έχοντας εκπονήσει τη διδακτορική του διατριβή στο θεματικό πεδίο της Πολιτικής Φιλοσοφίας.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, εδώ και 15 συναπτά έτη, ως καθηγητής μέσης εκπαίδευσης, διδάσκοντας το γνωστικό αντικείμενο των Αρχαίων Ελληνικών, της Ιστορίας και της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Παράλληλα και αφού παρακολούθησε μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών σεμιναρίων σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την συμβουλευτική, μετεκπαιδεύτηκε στο πεδίο του επαγγελματικού προσανατολισμού κι έτσι ασκεί  το επάγγελμα του συμβούλου σταδιοδρομίας και ως ομιλητής υλοποίει διαλέξεις για το Ελληνικό Εκπαιδευτικό σύστημα. Παράλληλα, έχει πολυπληθείς δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά,  πανελλήνια και διεθνή συνέδρια.
Ως λειτουργός συμβουλευτικής έχει βοηθήσει εξατομικευμένα περισσότερους από 3000 νέους σε θέματα σπουδών & σταδιοδρομίας. Έχει εκπονήσει και επιμεληθεί το πρώτο e-Learning πρόγραμμα στην Ελλάδα πάνω στη Φιλοσοφική Συμβουλευτική.

Contact info: T. 6945.654764 | 2310.902071 | panopappas@gmail.com

To proetoimazo.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.

My Proετοιμάζω