ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

Ποιοι είμαστε

Το 2019 οι Παπαθανασίου Νίκος και Παππάς Παναγιώτης ιδρύσαμε το φροντιστήριο «Proετοιμάζω» στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Κύριος στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα φροντιστήριο που δεν θα περιοριζόταν στα στενά πλαίσια του φροντιστηριακού μαθήματος, αλλά θα προσέφερε μια πλήρη εκπαιδευτική πρόταση για τους μαθητές και τους γονείς τους.

Από τον επαγγελματικό προσανατολισμό με εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε παιδί μέχρι τη διαχείριση χρόνου, από την άμεση ενημέρωση για όλες τις αλλαγές στο χώρο της εκπαίδευσης μέχρι την ψυχική στήριξη μέσα από βιωματικά σεμινάρια και τη συνδρομή ειδικών ψυχολόγων, όλοι εμείς στο φροντιστήριο Proετοιμάζω στεκόμαστε δίπλα στους μαθητές και τις μαθήτριες σε κάθε πτυχή της προσπάθειάς τους.

Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες και να τους οδηγήσουμε με ασφάλεια και υπευθυνότητα στην κατάκτηση των στόχων τους.

Με τα καλύτερα, τα πιο προσεγμένα και αποδοτικά προγράμματα σπουδών και την πιο έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα καθηγητών συνεχίζουμε το εκπαιδευτικό μας έργο με την αυτοπεποίθηση που μας προσφέρουν οι επιτυχίες των μαθητών μας. Ακόμα και στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας του κορωνοϊού ανταποκριθήκαμε άμεσα εφαρμόζοντας στο ακέραιο την τηλεκπαίδευση μέσα από την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα καθιστώντας τη ψηφιακή τάξη εφάμιλλη με τη δια ζώσης διδασκαλία.

Όραμά μας παραμένει να πάμε την εκπαίδευση «ένα βήμα μπροστά» με την πληρέστερη εκπαιδευτική πρόταση για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Θεσσαλονίκης.

Η διεύθυνση του φροντιστηρίου

Νίκος Παπαθανασίου

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ
MSc in WEB SCIENCE

Παναγιώτης Παππάς

ΔΡ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ Α.Π.Θ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ,
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

Διευθυντής Σπουδών - Καθηγητής Μαθηματικός

Ο Παπαθανασίου Νίκος, ακαδημαϊκός υπεύθυνος στα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Proετοιμάζω στον Εύοσμο στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Μαθηματικών  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έχοντας εκπονήσει πλήθος εργασιών και δημοσιεύσεων.

Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων σχετικά με την διδακτική των μαθηματικών, καθώς και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγητής μέσης εκπαίδευσης και ως υπεύθυνος φροντιστηριακής μονάδας, διδάσκοντας το γνωστικό αντικείμενο των Μαθηματικών, συγγράφοντας παράλληλα μεγάλο πλήθος φροντιστηριακών βοηθημάτων.

Από τα θρανία του έχουν περάσει πάνω από 800 μαθητές στα χρόνια που ασκεί το λειτούργημα του εκπαιδευτικού, αναγνωρίζοντας όλοι το πάθος και την διψά που τον  χαρακτηρίζει για την μεταλαμπάδευση της γνώσης στους αυριανούς επιστήμονες της χώρας.

Contact info: T. 6946.034738 | nickpapatha@gmail.com

Δρ ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δρ ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Διευθυντής Σπουδών - Καθηγητής Φιλόλογος & Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

Ο  Δρ Παναγιώτης Παππάς, ακαδημαϊκός υπεύθυνος στα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Proετοιμάζω στον Εύοσμο στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου και αναγορεύτηκε Διδάκτωρ, έχοντας εκπονήσει τη διδακτορική του διατριβή στο θεματικό πεδίο της Πολιτικής Φιλοσοφίας.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγητής μέσης εκπαίδευσης, διδάσκοντας το γνωστικό αντικείμενο των Αρχαίων Ελληνικών, της Ιστορίας και της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Παράλληλα και αφού παρακολούθησε μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών σεμιναρίων σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την συμβουλευτική, μετεκπαιδεύτηκε στο πεδίο του επαγγελματικού προσανατολισμού κι έτσι ασκεί  το επάγγελμα του συμβούλου σταδιοδρομίας και ως ομιλητής υλοποίει διαλέξεις για το Ελληνικό Εκπαιδευτικό σύστημα. Παράλληλα, έχει πολυπληθείς δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά,  πανελλήνια και διεθνή συνέδρια.
Ως λειτουργός συμβουλευτικής έχει βοηθήσει εξατομικευμένα περισσότερους από 3000 νέους σε θέματα σπουδών & σταδιοδρομίας. Έχει εκπονήσει και επιμεληθεί το πρώτο e-Learning πρόγραμμα στην Ελλάδα πάνω στη Φιλοσοφική Συμβουλευτική.

Contact info: T. 6945.654764 | 2310.902071 | panopappas@gmail.com

My Proετοιμάζω